BIJEN- & NATUURMARKT 2020

in Nationaal Bomenmuseum Gimborn te Doorn


AFGELAST vanwege de corona-maatregelen

Bijen- en Natuurmarkt Utrechtse Heuvelrug

Fjords

Wanneer

Datum: Zaterdag 11 april 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Markt

Alweer voor de 60ste keer wordt de traditionele Bijen- en Natuurmarkt georganiseerd. Dit jaar treedt het Nationaal Bomenmusuem Gimborn op als gastheer. Een prachtige entourage en twee organisaties die elkaar vinden in het thema "duurzaamheid en bio-diversiteit". Het wordt ook nu weer een gezellige markt met imker-benodigdheden, bijen-producten (honing, propolis, etc.) natuurproducten, planten, informatie en leuke (kinder-)activiteiten. Wat is er gezelliger dan op een vroege voorjaarsdag in april met het hele gezin deze gezellige markt en prachtig park te bezoeken?

Eten

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: er is uitgebreide catering aanwezig.

Fjords

Welke stands kunt u verwachten?

Goede doelen op gebied van natuur en milieu zoals Utrechts Landschap en het IVN. Natuurproducten honing en biologische koffie. Planten en bloemen zoals: kwekerijen en tuinders. En natuurlijk alles op het gebied van bijen en honing. Tenslotte worden er enkele leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals een kijkje in een bijenkast, rondleidingen met toelichting op al het moois in het park en nog veel meer.

Ook dit jaar zal "Jan de mandenvlechter" weer van de partij zijn.

Kinderactiviteiten

Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zoals hele kleine beestjes bekijken door een echte microscoop, knutselen met was en... De 'Boomhut van Max'.

Zie Deelnemers voor een volledig overzicht.

Deelnemers ►
© 2020 Nationaal Bomenmuseum Gimborn Nationaal Bomenmuseum Gimborn, Velperengh 13, 3941 BZ Doorn webdesign: Emajeur